Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 08:00 ΕΩΣ 11:00 ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 08:00


Συνάδελφοι-σσες,
            Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει τον άθλιο εμπαιγμό της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε βάρος του λαού και των εργαζομένων.
Εξαπάτησε με το Δημοψήφισμα της προηγούμενης Κυριακής και το ΟΧΙ που ζητούσε μόλις έκλεισαν οι κάλπες μαζί με τους θιασώτες των πρώτων μνημονίων και σε πλήρη συναίνεση μαζί τους προχωράει σε νέο μνημόνιο - συμφωνία σφαγείο για τον λαό σκληρότερο από αυτό που δήθεν απέρριπτε.
Με την τακτική της οδήγησε μεγάλο τμήμα του λαού σε απόγνωση για να περάσει ευκολότερα τα εκβιαστικά διλλήματα όπως ακριβώς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Συνέβαλε στην τρομοκρατία του λαού για το τι θα συμβεί αν αποχωρήσουμε από τον ευρωζώνη και την Ε.Ε. χρησιμοποιώντας τα ίδια ή και σκληρότερα όπλα από τους προηγούμενους.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην σκύψουν, να μην φοβηθούν. Να οργανώσουμε άμεσα την απάντηση μας, τον αγώνα μας, την αντεπίθεση μας. Να μην περάσουν τα εκβιαστικά τους διλλήματα, η τρομοκρατία, ο φόβος, να υπερασπίσουμε το δίκιο μας, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Να δώσουμε την εργατική μας απάντηση.
Γενικός ξεσηκωμός όλων μας από τώρα!!!
Συνάδελφοι-σσες,
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην στάση εργασίας 08:00 έως 11:00 π.μ. τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και στη Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου στις 08:00 να ενημερωθούμε να πάρουμε αποφάσεις.
Σας καλούμε στους απεργιακούς αγώνες και στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν τις μέρες που ψηφίζεται η νέα συμφωνία στη Βουλή.
Σας καλούμε όλους να πάρετε μέρος στα εργατικά λαϊκά συλλαλητήρια στις πλατείες της πόλης μας σήμερα, αύριο και μεθαύριο που οργανώνονται από Εργατικά Σωματεία και λαϊκούς φορείς που κινούνται στη λογική καταδίκης της πολιτικής της Συγκυβέρνησης, του Κεφαλαίου, της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ. και είναι στην κατεύθυνση των θέσεων και των διεκδικήσεων του Σωματείου μας.
Καθολικός, Πανεργατικός, Παλλαϊκός αγώνας για:
·         Κανένα νέο μνημόνιο – συμφωνία κυβέρνησης με ΕΕ, ΔΝΤ
·         Κατάργηση όλων των μνημονιακών και εφαρμοστικών νόμων. Να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες που είχαμε (μισθολογικές, εργασιακές, ασφαλιστικές) με τα μνημόνια εργαζόμενοι και ασθενείς.
·         Διαγραφή του χρέους
·         Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους
·         Κατάργηση κάθε χαρατσιού στην Υγεία. Κατάργηση της ΕΣΑΝ ΑΕ και κάθε επιχειρηματικής δράσης.
·         Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους
·         Καθολικά Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ – ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *