Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015


ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

Συνάδελφοι-σσες,
            Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει τη νέα συμφωνία – μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Κ.Τ.
            Καταγγέλλει τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ που συνέβαλαν στα μέγιστα με την υποταγή τους στους μηχανισμούς της Ε.Ε. και τις πιέσεις τους για την άθλια αυτή συμφωνία.
Το τρίτο μνημόνιο, το πιο σκληρό και βάρβαρο, έρχεται να λειτουργήσει προσθετικά μαζί με τα προηγούμενα για να τελειώσει ότι κοινωνικό, εργασιακό, και ασφαλιστικό δικαίωμα έχει απομείνει και για να ξεπουλήσει και να ιδιωτικοποιήσει πλήρως ό,τι δημόσιο αγαθό και περιουσία ακόμη δεν εκποιήθηκε.
Συνάδελφοι-σσες,
Το Σωματείο Εργαζομένων σας καλεί να μην υποταχθείτε, να μη φοβηθείτε, να μην ανεχτείτε την κοροϊδία, τις απάτες και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της. Να οργανώσουμε άμεσα την απάντηση μας, τον αγώνα μας, την αντεπίθεση μας. Να δώσουμε την εργατική μας απάντηση.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ
ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε την Τετάρτη 15 Ιουλίου στην 24ωρη Απεργία. Να συμμετέχετε στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια πρωί και απόγευμα με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του Σωματείου μας. Να καταδικάσουμε την πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του Κεφαλαίου, της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ., της Ε.Κ.Τ. και των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ που την υπερψηφίζουν.

Καθολικός, Πανεργατικός, Παλλαϊκός αγώνας για:
·         Όχι στο νέο μνημόνιο συμφωνία Κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ.
·         Κατάργηση όλων των μνημονιακών και εφαρμοστικών νόμων. Να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες που είχαμε (μισθολογικές, εργασιακές, ασφαλιστικές) με τα μνημόνια εργαζόμενοι και ασθενείς.
·         Διαγραφή του χρέους.
·         Αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν και πλήρη Υγεία για όλους.
·         Κατάργηση κάθε χαρατσιού στην Υγεία. Κατάργηση της ΕΣΑΝ ΑΕ και κάθε επιχειρηματικής δράσης.
·         Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.
·         Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων. Καθολικά Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης. Αξιοπρεπείς συντάξεις. Ένταξη μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ – ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *