Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑ.Γ.Ν.Η. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


Κύριε Διοικητά,
    
Σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενα έγγραφά μας ότι είμαστε αντίθετοι στη σχεδιαζόμενη μεταφορά κλινικών του νοσοκομείου μας (Παιδοχειρουργική, Αιματολογική, Νεφρολογική) και σας έχουμε ζητήσει την ανάκληση της απόφασης αυτής.
Στην πρόσφατη σύσκεψη που συγκαλέσατε με τον Διοικητή της 7ης Υ.Π.Ε. και που κληθήκαμε στο τέλος της να παραβρεθούμε, τοποθετηθήκαμε αρνητικά σε οποιαδήποτε μεταφορά, συγχώνευση ή κλείσιμο κλινικής ή άλλου τμήματος του νοσοκομείου και ζητήσαμε να παρθούν όλα τα μέτρα για την πλήρη, επαρκή και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου μας. Καταθέσαμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας και αναδείξαμε τη μεγάλη ευθύνη που έχει μέχρι σήμερα η ηγεσία της 7ης Υ.Π.Ε. και του Υπουργείου Υγείας.
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο συγχωνεύσεων κατάργησης κλινικών και τμημάτων του νοσοκομείου αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε. στην Υγεία.  
Σας καλούμε για ακόμη μία φορά να μην προχωρήσετε στην υλοποίηση της απόφασης σας (που όπως μαθαίνουμε επιταχύνεται τη διαδικασία) γιατί θα βρείτε απέναντι σας το σύνολο των εργαζομένων του νοσοκομείου και των ασθενών.
Σας επαναλαμβάνουμε ξανά την απόφαση μας να προχωρήσουμε σε στάσεις εργασίας, κατάληψη κλινικών και παρεμπόδιση μεταφοράς τους καθώς και σε άλλες ενέργειες που να αποτρέπουν την υλοποίηση της απόφασης σας.
Απαιτούμε:
·         Να ανακληθεί άμεσα η απόφασή σας για τη μεταφορά των παραπάνω κλινικών του νοσοκομείου.
Ζητούμε:
·         Να μην προχωρήσετε σε καμία συρρίκνωση, κλείσιμο ή συγχώνευση άλλου τμήματος ή κλινικής του νοσοκομείου υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική.  
·         Την άμεση στελέχωση μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων για πλήρη και ασφαλή λειτουργία όλων των τμημάτων και κλινικών του νοσοκομείου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *