Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ


Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα λειτουργεί στα γραφεία του Σωματείου (Εξωτερικά Ιατρεία του υπογείου – διάδρομος Δ4) Δανειστική Βιβλιοθήκη.
Η Δανειστική Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 14:00. Δικαίωμα δανεισμού έχουν όλοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου καθώς και ασθενείς και συνοδοί αυτών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας.
Η επαναλειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης είναι μια πρωτοβουλία του ΔΣ του Σωματείου. Υπενθυμίζουμε πως λειτουργούσε για χρόνια Δανειστική Βιβλιοθήκη με ευθύνη της Διοίκησης του Πα.Γ.Ν.Η. που όμως ανέστειλε την λειτουργία της λόγω έλλειψης προσωπικού. Τα βιβλία ζητήθηκαν από την Διοίκηση του Πα.Γ.Ν.Η. και παραδόθηκαν στο Σωματείο που έχει πλέον και την ευθύνη του δανεισμού τους σε εργαζόμενους, ασθενείς και συνοδούς.  
Η βιβλιοθήκη ήδη αριθμεί αρκετούς τίτλους βιβλίων (ελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία, ιστορία, παιδικά-παραμύθια, θετικές, τεχνολογικές, κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές επιστήμες κ.α.) και θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τους τίτλους με νέα βιβλία.
Οι μέρες δανεισμού για το κάθε βιβλίο είναι 21 μέρες για τους εργαζόμενους. Για τους ασθενείς και τους συνοδούς αυτών οι μέρες δανεισμού θα εξαρτώνται από τη διάρκεια νοσηλείας των ασθενών στο νοσοκομείο. Οι δανειζόμενοι οφείλουν να αφήσουν τα προσωπικά στοιχεία τους στον υπάλληλο του Σωματείου και να δηλώσουν τα βιβλία που θέλουν σε αυτόν.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2810392210 ή μπορείτε να περάσετε από το γραφείο του Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *