Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Γενική Συνέλευση με 2ωρη στάση εργασίας Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 – 10:00



Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 με 10:00 το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου προκηρύσσοντας ταυτόχρονα στάση εργασίας τις ώρες της συνέλευσης.
Η κυβέρνηση προχωράει στην υλοποίηση της συμφωνίας του 3ου μνημονίου φέρνοντας στη Βουλή το επόμενο διάστημα νομοθετήματα που οι συνέπειες τους είναι τραγικές για μας τους εργαζόμενους. Ετοιμάζονται νέες ανατροπές σε βάρος μας με το νέο ασφαλιστικό, το νέο εργασιακό, το νέο φορολογικό, την παραπέρα ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Υγείας, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Τα συνδικάτα ετοιμάζονται το επόμενο διάστημα για κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, απεργίες.
Σας ενημερώνουμε ότι προχωρούμε σε Γενική Συνέλευση για την ενημέρωση και την προετοιμασία των εργαζομένων, την οργάνωση των αγώνων που έρχονται, για την ανατροπή των σχεδίων της κυβέρνησης, της Ε.Ε., των δανειστών. 

Αγωνιζόμαστε - Διεκδικούμε:
·         Κατάργηση παλαιών και νέων εφαρμοστικών νόμων στην Υγεία. Να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες που είχαμε (μισθολογικές, ασφαλιστικές, εργασιακές) με τα μνημόνια εργαζόμενοι και ασθενείς – Διαγραφή του χρέους.
·         Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν και πλήρη Υγεία για όλους.
·         Κατάργηση κάθε χαρατσιού στην Υγεία. Κατάργηση της ΕΣΑΝ ΑΕ και κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία.
·         Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με μόνιμη σταθερή εργασία. Μονιμοποίηση των εργαζομένων στα νοσοκομεία (επικουρικών, συμβασιούχων, ΕΣΠΑ, κλπ.).
·         Αξιοπρεπείς μισθούς. Άμεση πληρωμή χωρίς περικοπές όλων των δεδουλευμένων (μισθών, υπερωριών, εφημεριών).
·         Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων. Καθολικό δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Αξιοπρεπείς συντάξεις. Ένταξη μας στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Τις ώρες της στάσης εργασίας το νοσοκομείο θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *