Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

     Πραγματοποιήθηκε χθες συγκέντρωση στο σαλόνι του Πα.Γ.Ν.Η. στην προγραμματισμένη στάση εργασίας. Στη συγκέντρωση των εργαζομένων συμμετείχαν τα σωματεία συνταξιούχων  ΙΚΑ και ΟΑΕE. Στη συγκέντρωση μίλησε  ο Δημήτρης Βρύσαλης, πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ του ΠΑΓΝΗ,  ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα κοινής πάλης όλων των εργαζομένων και των ασθενών για την διεκδίκηση ενός σύγχρονου αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.
     Συνεχίζουμε και πρωτοστατούμε, για να γίνει υπόθεση του λαού ο αγώνας για το λαϊκό δικαίωμα στην υγεία- πρόνοια! Ο αγώνας για πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία όλων των δομών σε κάθε περιοχή (νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ, ιδρύματα πρόνοιας, μονάδες ΠΕΔΥ).
     Διεκδικούμε το αυτονόητο. Να έχουμε ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, με επαρκές προσωπικό, αναλώσιμο υλικό, ιατροτεχνικό  εξοπλισμό, να καλυφτούν όλες οι απώλειες που είχαμε, να έχει υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, πρόνοια ο λαός. Να υπάρχει πρόληψη, πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Να μη μετράμε πια κάθε μέρα εργατικά ατυχήματα και πρόωρους θανάτους στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές.    


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *