Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που θα εργάζονται την ημέρα των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου 2016 και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς 1 Ιανουαρίου 2017 σε εορταστικό τραπέζι που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του εστιατορίου.
Θα χορηγηθεί δωρεάν φαγητό για την πρωινή και τη μεσημεριανή βάρδια των εργαζομένων  που θα εργάζονται αυτές τις 2 ημέρες, μαζί με την παρουσία παραδοσιακών γλυκών των Χριστουγέννων και αναψυκτικών.
Είναι ανάγκη αυτές τις μέρες οι εργαζόμενοι που δουλεύουν να τις εορτάσουν έστω και με αυτόν τον συμβολικό τρόπο σε ένα χώρο που θα έπρεπε έτσι και αλλιώς να σιτίζει καθημερινά όλους τους εργαζόμενους, έχοντας και το αντίστοιχο προσωπικό στην κουζίνα και στη διανομή. Προσωπικό μόνιμο, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Παράλληλα, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 10:30 πμ προσκαλούμε τα παιδιά των εργαζομένων, του Παιδικού Σταθμού, τα παιδιά που θα νοσηλεύονται τη συγκεκριμένη ημέρα καθώς και τους εργαζόμενους, να παρακολουθήσουμε τον «Ψαροτρομάρα» από το Κου-κλο Θέατρο Κρήτης στο αμφιθέατρο του νοσοκομείο (ελεύθερη είσοδος).
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *