Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/02 - ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/02

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε στη λαϊκή μουσική βραδιά που διοργανώνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο κέντρο «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ» στις Κάτω Αρχάνες με τους Γιάννη Παξιμαδάκη, Γιάννη Κρητικό και Νίκο Σταματάκη (μετά τα μεσάνυχτα θα συνεχίσει η λαϊκή ορχήστρα του Αναδρομές Live).
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2016 καθώς και όσων εργαζομένων αποφοίτησαν από αυτά το ίδιο έτος.
Επίσης, σας προσκαλεί στην παιδική αποκριάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από τις 16:00 έως τις 20:00 στο κέντρο «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ» στις Κάτω Αρχάνες με παιδικό μενού, μουσική και Dj.
Οι προσκλήσεις για τις παραπάνω εκδηλώσεις είναι δωρεάν και προσωπικές για κάθε εργαζόμενο. Για τα μέλη μας θα δίνεται δωρεάν και για τους/τις συζύγους και συνοδούς καθώς και για τα παιδιά που βραβεύονται.
Για φίλους και όσους άλλους επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση διατίθενται προσκλήσεις στην τιμή των 11 ευρώ.
Τις προσκλήσεις μπορούν οι εργαζόμενοι να προμηθεύονται από το γραφείο του Σωματείου μας από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου από τις 07:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. Θα υπάρχουν προσκλήσεις και έξω από το κέντρο την Παρασκευή στις 21:00.
Σας καλούμε όλους στις εκδηλώσεις να περάσουμε όμορφα εμείς και τα παιδιά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *