Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Με συνθήματα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και με ζωσμένο το νοσοκομείο με αστυνομικούς υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι του ΠαΓΝΗ τον Παύλο Πολάκη, αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο για τα εγκαίνια των νέων μηχανημάτων.
Σε μια επίσκεψη-σόου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρέθηκε στο ΠαΓΝΗ που υποφέρει από οξυμένα προβλήματα που διαχρονικά δημιουργούν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές, για να εγκαινιάσει το νέο γραμμικό επιταχυντή και το νέο σύστημα ψύξης - θέρμανσης, τιμώντας τους «ευεργέτες εφοπλιστές».
Τα σόου και οι φιέστες με εκπροσώπους των εφοπλιστών δείχνουν τη στρατηγική της κυβέρνησης στον κοινό τους δρόμο για νοσοκομεία-επιχειρήσεις με τους ασθενείς πελάτες και τους εργαζόμενους σκυφτούς, εξαντλημένους και λεηλατημένους.
Οι άνθρωποι της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και λοιποί πρόθυμοι μπορούν να μαζεύονται πίσω από κλειστές πόρτες και να στήνουν επικοινωνιακά παιχνίδια εγκαινιάζοντας μονάδες χωρίς προσωπικό, χωρίς υποδομές.
Οι εργαζόμενοι του ΠαΓΝΗ, του εξουθενωμένου προσωπικού που αντιδράσαμε σήμερα σε μια συμβολική κινητοποίηση και ο λαός της Κρήτης δεν θα γίνουμε χειροκροτητές της κυβερνητικής πολιτικής. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να φύγουν οι επιχειρήσεις από την Υγεία, για μαζικές προσλήψεις, για γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *