Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 3/10 07:00 – 10:00 ΠΜ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 3/10 07:00 – 10:00 ΠΜ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Μετά και τη 2η ενημερωτική γενική συνέλευση του συλλόγου μας με τους προϊστάμενους και υποδιευθυντές, την Τετάρτη 27 Οκτώβρη και αφού πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του συλλόγου μας στις 13/9, αποφασίστηκε η συνέχιση της Απεργίας-Αποχής από τις διαδικασίες της «αξιολόγησης»:
1. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στην αντιλαϊκή «αξιολόγηση», για να υλοποιηθεί και να πετύχει η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από όλες τις διαδικασίες.
2. Δεν νομιμοποιούμε καμιά «αξιολόγηση», που θα γίνει για εμάς, χωρίς εμάς.
3. Συμπληρώνουμε τις σχετικές Δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή, που έχουν διακινηθεί στα τμήματα από το ΔΣ του σωματείου.
4. Πραγματοποιούμε την Τρίτη 3 Οκτώβρη – μέρα Πανελλαδικής Δράσης όλων των δημοσίων υπαλλήλων ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή «αξιολόγηση», 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 07:00 – 10:00 πμ με συγκέντρωση στο σαλόνι του νοσοκομείου.
5. Όλοι οι συνάδελφοι, αξιολογούμενοι & αξιολογητές, καλύπτονται απόλυτα συνδικαλιστικά και νομικά και δεν έχουν καμία βάση οι απειλές ότι οι εργαζόμενοι, που δεν θα μετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης θα απολυθούν ή θα χάσουν τη θέση τους και άλλα παρόμοια.
6. Καλούμε όλους τους συναδέλφους – υπαλλήλους και προϊσταμένους – να σταθούν απέναντι στην απεργοσπαστική, διασπαστική επιλογή, απέναντι στην τροπολογία Γεροβασίλη.

Να μην δεχτούν να αποδυναμωθεί η συλλογική δράση και αγωνιστική διεκδίκηση.

Να δώσουμε μαζί την μάχη, ενάντια στις αντεργατικές-αντιλαϊκές στοχεύσεις, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, ενάντια στις απολύσεις, για κάλυψη των μισθολογικών μας απωλειών, ενάντια στην τιμωρητική λογική κυβέρνησης και κομμάτων που ψηφίζουν-στηρίζουν την αντεργατική πολιτική.

Μπορούμε να ακυρώσουμε την τροπολογία Γεροβασίλη, όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *