Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ

Συνάδελφοι/σσες,

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τη μάχη  απέναντι στους μηχανισμούς, την τρομοκρατία, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς, απέναντι σε διαδόσεις και φήμες,  απέναντι σε όλους όσους έδωσαν και με αυτόν τον τρόπο «εξετάσεις» για τις ικανότητες τους να προωθούν την ανθρωποφαγία και τον ανταγωνισμό, προκειμένου να καταλάβουν κάποια θέσεις ευθύνης. Γι’ αυτό τα έδωσαν όλα οι υπάρχοντες, αλλά και οι «επίδοξοι μνηστήρες θέσεων φτάνοντας στο σημείο να καλούν εργαζομένους από ρεπό και άδειες, να τους ενοχλούν στο προσωπικά τους κινητά ακόμα και το απόγευμα. 

Η διοίκηση του σωματείου πήρε ακόμα ένα μέτρο πέρα από τις καθημερινές ενημερώσεις στα τμήματα από μέλη του ΔΣ και τη στάση εργασίας. Προχωρήσαμε σε εξώδικη διαμαρτυρία καλώντας τη διοίκηση να σταματήσει να δέχεται τα έντυπα των αξιολογήσεων μετά το πέρας των συγκεκριμένων ημερομηνιών.

Όποια μέτρα και αν πάρουν και αυτός ο νόμος και αυτή η αξιολόγηση στη συνείδηση των εργαζομένων έχει καταδικαστεί.

Είμαστε κοντά μέχρι τέλους (23/10) στους συναδέλφους μας για να μην λυγίσουν, συνεχίζουμε την προσπάθεια να πείσουμε τους συναδέλφους μας που έδωσαν αξιολόγηση, να την ανακαλέσουν και συνεχίζουμε να καλούμε τους προϊσταμένους να μην γίνουν αξιολογητές, να μην αποδεχτούν να υλοποιήσουν την απεργοσπαστική, διασπαστική, τιμωρητική τροπολογία Γεροβασίλη.

Η μάχη συνεχίζεται…

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Εμείς δίνουμε το χέρι σε όποιον θέλει «να σηκωθεί», σε όποιον θέλει να βλέπει τον συνάδελφο του στα μάτια, σε όποιον δεν ξεχνά τι θα πει άνθρωπος…

Ότι πάνω απ’ όλα άνθρωπος είναι αυτός που αντιλαμβάνεται, ονειρεύεται, δημιουργεί, διαμορφώνει το μέλλον του, αγωνίζεται, επαναστατεί…

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *