Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Οι φασίστες ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” προχώρησαν σε ακόμα μια εγκληματική ενέργεια ενάντια σε εργάτες μετανάστες στον Ασπρόπυργο. Πέντε θρασίμια πήγαν σε θερμοκήπιο όπου εργάζονταν 2 εργάτες πακιστανικής καταγωγής, τους επιτέθηκαν με σιδερογροθιές και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Αυτοί είναι οι Χρυσαυγίτες μπράβοι του συστήματος υποστηρικτές των επιλογών του κεφαλαίου και εχθροί κάθε εργαζόμενου μετανάστη ή Έλληνα.
Ευθύνες για την όλη κατάσταση έχει η κυβέρνηση και για την καθυστέρηση της δίκης, αλλά και για τα συνεχόμενα χτυπήματα της εγκληματικής οργάνωσης στην περιοχή του Ασπροπύργου. Να συλληφθούν τώρα τα μαντρόσκυλα και να συμπεριληφθούν τα νέα εγκλήματα στο μακρύ κατάλογο της δίκης.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία να τους απομονώσουν αποφασιστικά, να μην βρίσκουν που να κρυφτούν. Κάθε ρατσιστική-εθνικιστική ρητορεία να αποστομώνεται στην γέννησή της. Η ισχυροποίηση του ταξικού κινήματος, η οργανωμένη πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και της εργοδοσίας είναι ο δρόμος πάνω στον οποίο θα συντρίβεται και η πιο ακραία έκφραση της δικτατορίας του κεφαλαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *