Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ 13Ο, 14Ο ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο, έπειτα από παρότρυνση της δικηγόρου, έχει καταθέσει ομαδική ονομαστική αίτηση μη παραγραφής των επιδομάτων αδείας, 13ου και 14ου μισθού με τα ονόματα όλων των συναδέλφων που έχουν υπογράψει εξουσιοδότηση στη δικηγόρο για την εκδίκαση αγωγής, καθώς και για όλα τα ενεργά μέλη μας (ενεργά μέλη θεωρούνται οι εργαζόμενοι που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι με το σωματείο) οι οποίοι δεν έχουν προχωρήσει σε δικαστική διεκδίκηση με τους υπόλοιπους.

Η πρώτη αίτηση που καταθέσαμε είναι με αρ. πρωτ. 9691/29-06-18 και η δεύτερη (με ενσωματωμένη την πρόσφατη γνωμοδότηση τμήματος του ΣΤΕ) είναι με αρ. πρωτ. 18766/21-12-18.

Όσοι συνάδελφοι ΔΕΝ είναι εγγεγραμμένοι στο σωματείο εργαζομένων αλλά ούτε έχουν εξουσιοδοτήσει τη δικηγόρο για την εκδίκαση της παραπάνω αγωγής, προτείνεται να συμπληρώσουν ατομικά την συγκεκριμένη αίτηση και να την προσκομίσουν στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Μας ενημέρωσε η δικηγόρος ότι κατατέθηκαν όλες οι αγωγές που αφορούν τη διεκδίκηση 13ου, 14ου μισθού και επιδόματος αδείας. Η δικάσιμη θα πραγματοποιηθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Σε ότι αφορά εργαζόμενους που για οποιοδήποτε λόγο καθυστέρησαν και δεν συμπεριελήφθησαν στις ως άνω αγωγές μπορούν να φτιάξουν τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου όπου θα κατατεθεί νέα αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *