Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Η «ΕΙΡΗΝΗ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. καλεί όλα παιδιά των εργαζομένων (ανεξαρτήτως εργασιακών σχέσεων)  καθώς και τα παιδιά που νοσηλεύονται από την Παιδιατρική, την Παιδοχειρουργική και την Παιδοαιματολογική κλινική, τους ίδιους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να παρακολουθήσουν δωρεάν τη θεατρική παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη από την ομάδα κουκλοθέατρου “Κλου-Κλο” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  30 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.
Το Δ.Σ.  του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. θεωρεί πως ταυτόχρονα με τις εργασιακές-οικονομικές διεκδικήσεις υπάρχει η ανάγκη επαφής και γνωριμίας με πολιτιστικά δρώμενα πρώτα και κύρια για τα παιδιά μας. Το συγκεκριμένο έργο του Αριστοφάνη βρίσκεται στη Δανειστική μας Βιβλιοθήκη διασκευασμένο για παιδιά από την Σοφία Ζαραμπούκα. 
Λίγα λόγια για το έργο:
«Ο Τρυγαίος, ένας φτωχός αμπελουργός, ονειρεύεται να ξαναφέρει την Ειρήνη στους ανθρώπους. Παίρνει τη θαρραλέα απόφαση, να πετάξει στον Όλυμπο, εκεί όπου την έχει φυλακίσει ο θεός Πόλεμος. Με την πονηριά και την εξυπνάδα του, μαζί με τη βοήθεια των παιδιών, θα φέρει ξανά την Ειρήνη στον κόσμο.»
Ένα κουκλοθέατρο διαφορετικό. Με την τεχνική του Black Light και μεγάλες κούκλες. Ένα έργο για όλη την οικογένεια. Για ηλικίες από 3 έως 93 χρονών!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *