Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ & ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς όλους τους εργαζόμενους,

     Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε στη λαϊκή μουσική βραδιά που διοργανώνει την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 21:00 στο κέντρο «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ» στις Κάτω Αρχάνες.
     Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2015 καθώς και όσων εργαζομένων αποφοίτησαν από αυτά το ίδιο έτος.
     Επίσης, σας προσκαλεί στην παιδική αποκριάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου από τις 16:00 έως τις 20:00 στο κέντρο «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ» στις Κάτω Αρχάνες με παιδικό μενού, μουσική, Dj και κλόουν.
     Οι προσκλήσεις για τις παραπάνω εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Για τα μέλη μας θα δίνεται δωρεάν και για τους/τις συζύγους και συνοδούς καθώς και για τα παιδιά που βραβεύονται.
     Δωρεάν προσκλήσεις θα δοθούν και για τους εργαζόμενους του ΠΑ.Γ.Ν.Η. – μη μέλη του Σωματείου μας, εργαζόμενους ιδιωτικών συνεργείων, καθαριότητας, τραπεζαρίας, τεχνικής υπηρεσίας, συμβάσεων, ΕΣΠΑ, εργαζόμενων μαθητείας ΟΑΕΔ κλπ.
      Για φίλους και όσους άλλους επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση διατίθενται προσκλήσεις στην τιμή των 10 ευρώ.
     Τις προσκλήσεις μπορούν οι εργαζόμενοι να προμηθεύονται από το γραφείου του Σωματείου μας από την Τρίτη 1 Μαρτίου από τις 07:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. Θα υπάρχουν προσκλήσεις και έξω από το κέντρο την Παρασκευή στις 21:00.
     Σας καλούμε όλους στις εκδηλώσεις να περάσουμε όμορφα εμείς και τα παιδιά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *