Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Το ΔΣ του Σωματείου παίρνει την πρωτοβουλία για τις γιορτές του Πάσχα να σταθεί για άλλη μια φορά κοντά στους εργαζομένους και τους  μικρούς ασθενείς  που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας.
Είναι  ανάγκη  να δυναμώσει  ο συλλογικός αγώνας και να απαιτήσουμε  λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες μας και όχι στη διαχείριση και διαιώνιση της μιζέριας, της εξαθλίωσης, της ελεημοσύνης και της φιλανθρωπίας. Η ελεημοσύνη και η δήθεν φιλανθρωπία δεν είναι αλληλεγγύη, είναι στην πραγματικότητα υποστήριξη και ανοχή όλων όσων έχουν δημιουργήσει αυτή τη φτώχεια στο σύστημά τους.
Κανένας συμβιβασμός και καμία ανοχή με τις πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση για να ανθούν τα κέρδη και τα προνόμια των καπιταλιστών. Διεκδικούμε να ζουν όλοι οι εργαζόμενοι με αξιοπρεπείς συνθήκες. Αυτοί παράγουν όλο τον πλούτο και δεν έχουν την ανάγκη της ελεημοσύνης αυτών που τους αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι και τους πετούν στο περιθώριο της ζωής.
Το ΔΣ του Σωματείου θα δωρίσει λαμπάδες και πασχαλινά αυγά στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται καθώς και πασχαλινό γεύμα σε όσους  εργάζονται την ημέρα του ΠΑΣΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *