Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΜΑΖΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

Τo Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη καθώς και την συμπαράταξή του στις κινητοποιήσεις των αγροτών που συσπειρώνονται γύρω από την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Εκφράζει την αλληλεγγύη τους όπως πολλές φορές και οι αγροτικοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει με την παρουσία τους στους αγώνες των υγειονομικών  για αποκλειστικά δημόσια υγεία με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης. Η αλληλεγγύη μας έρχεται σαν συνέχεια και αποτέλεσμα της ανάγκης για την οργάνωση της κοινωνικής συμμαχίας εργατών – μικρομεσαίων αγροτών – των βιοπαλαιστών – και των αυτοαπασχολούμενων.
Συνάδελφοι, η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει τους αγρότες κτυπάει και τους υγειονομικούς και συνολικά όλους τους εργαζομένους. Για λογαριασμό και της ΕΕ, προωθείται η πολιτική της ΚΑΠ η  οποία οδηγεί τους μικρομεσαίους αγρότες στο ξεκλήρισμα, στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων κόβονται κρατικές δαπάνες για την Υγεία και την Παιδεία, μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις.
Συνάδελφοι/Συναδέλφισσες,
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και συμμέτοχοι στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών του νομού μας.
Η εργατική τάξη του νομού έχει κάθε συμφέρον και ταξική υποχρέωση να σταθεί στο πλάι των αγωνιζόμενων αγροτών, στους αγώνες που γίνονται αυτήν την περίοδο για την απόκρουση των νέων αντιλαϊκών μέτρων, που επιβάλλονται από την κυβέρνηση, με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών.
Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου.
Το "όλοι για έναν και ένας για όλους" ισχύει για το εργατικό και για το αγροτικό κίνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *