Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΤΑ "ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ" ΚΤΙΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων  ΠαΓΝΗ  στηρίζει το δίκαιο αίτημα αλλά και τον αγώνα της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου ενάντια στο άδικο χαράτσωμα του λαού που ετοιμάζει η κυβέρνηση με το νέο νόμο για τα «αυθαίρετα» κτίσματα. Το κράτος και όλες οι κυβερνήσεις, περασμένες και τωρινή, έχουν την πρωταρχική ευθύνη που δεν επέκτειναν το σχέδιο πόλης για να μας έχουν σε ομηρεία. Δεν  πρέπει να πληρώσουν οι λαϊκές οικογένειες κανένα πρόστιμο για το οποίο δεν είναι υπεύθυνες.

Καλούμε  τα μέλη μας να δηλώσουν  τυχόν  ύπαρξη αντίστοιχου προβλήματος (χαρατσιού) στα γραφείο του σωματείου ώστε από κοινού με άλλα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές να κάνουμε τα αιτήματα μας πραγματικότητα.
Παράλληλα καλούμε τα μέλη μας να ενημερώνουν τάχιστα τη διοίκηση του σωματείου  σε περιπτώσεις πλειστηριασμών – κατασχέσεων από το κράτος για χρέη στην εφορία ή σε περιπτώσεις που κάποια εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων προτίθεται να πάρει το σπίτι  ή της επιβάλλει αλλά μέτρα πχ ενοίκιο κλπ.
Πρόκειται για το συμφέρον των μελών μας, του εργαζόμενου λαού, που είναι δημιουργός όλου του πλούτου που παράγεται στην χώρα μας, και που καλείται να πληρώνει ένα σωρό χαράτσια, να χάσει το σπίτι του, το μισθό του  για να ανακάμψουν τα κέρδη των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Όλοι  για έναν και ένας για όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *