Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΘΕΡΜΑΣΤΩΝ

Το σωματείο εργαζομένων ΠαΓΝΗ με αφορμή τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης που κατηγορούμενοι είναι 5 θερμαστές του νοσοκομείου μας, θεωρεί  ότι χρειάζεται  πια να σταματήσει η ομηρία των εργαζομένων που εδώ και 13 χρόνια τους έχουν αποδοθεί ευθύνες για την κλοπή πετρελαίου.
Να λάμψει όλη η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες όπου πραγματικά υπάρχουν.

Η ταλαιπωρία εδώ και χρόνια αποδεικνύει ότι με βάση τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και το πειθαρχικό δίκαιο εύκολα κάποιος εργαζόμενος μπορεί να βρεθεί υπόλογος.

Η διαδικασία συμμετοχής των εργαζομένων σε επιτροπές (χωρίς τις αναγκαίες προϋποθέσεις) έχει αποδείξει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να γίνουν θύματα μιας πολιτικής που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρηματικούς ομίλους να κερδίζουν από  την ιδία λειτουργία του δημοσίου τομέα και για οτιδήποτε προκύψει την πληρώνει ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Ιδιαίτερα σήμερα η στοχοποίηση των εργαζομένων αποτελεί την εύκολη λύση για να αποδοθεί η οικονομική κρίση στους ίδιους και όχι στις πολιτικές εκείνες  που γεννούν σκάνδαλα και διαφθορά.

ΕΙΝΑΙ απαραίτητο οι εργαζόμενοι να είναι ενωμένοι και να συσπειρωθούν μαζικά στο σωματείο, να μην αποδέχονται να γίνονται οι ίδιοι συνυπεύθυνοι στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει δικαιώματα και κατακτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *