Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ

Σήμερα, 18 Σεπτέμβρη, συμπληρώνονται 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι,  από τάγμα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, της Χρυσής Αυγής. Η δολοφονία πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις μέρες μετά την δολοφονική ενέδρα που έστησαν  οι φασίστες σε συνδικαλιστές της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος και αφού είχαν δοκιμάσει τη δολοφονική τους δράση σε μετανάστες εργάτες και σε νέους ανθρώπους.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η προηγούμενη έχουν βαρύτατες ευθύνες για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της δίκης, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες και να μπουν επιτέλους οι εγκληματίες στη φυλακή.

Αποδεικνύεται ότι η επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα πάει χέρι-χέρι με το χτύπημα στο δικαίωμα στην Απεργία, τις διώξεις και τις επιθέσεις εναντίον συνδικαλιστών-αγωνιστών, την περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων, την εκκόλαψη του ρατσισμού - εθνικισμού - φασισμού.

Η απάντηση στους φασίστες της ΧΑ και τα αφεντικά τους θα δοθεί από ένα ισχυρό εργατικό - λαϊκό κίνημα που θα διεκδικεί την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού.

Το σωματείο εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ απαιτεί  άμεσα να ολοκληρωθεί η δίκη της εγκληματικής - ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Τη στιγμή μάλιστα που κάτω από το βάρος της σωρείας των αποκαλυπτικών εγγράφων, φωτογραφιών, βίντεο, συνομιλιών κ.λπ. υποχρεώθηκαν, πλέον, σε αναδίπλωση της υπερασπιστικής τους γραμμής.

Απαντάμε στο φασισμό δυναμώνοντας τον αγώνα για το δίκιο του λαού και των εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *