Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι ο κύριος παράγοντας αποσταθεροποίησης της περιοχής και όχι παράγοντας σταθερότητας όπως θέλουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να καθησυχάζουν το λαό και τη νεολαία.

Η εγκατάσταση μιας ακόμη ΝΑΤΟικής βάσης στοχοποιεί επικίνδυνα άλλη μια ζωντανή περιοχή της Κρήτης, μετά την επέκταση της βάσης στη Σούδα και τη μεταφορά των ιπτάμενων δολοφόνων drones σε Λάρισα και Τυμπάκι με τον μανδύα της Frontex, η οποία από τη μια θέτει σε αμφισβήτηση την εδαφική κυριαρχία της χώρας κι από την άλλη απωθεί πρόσφυγες και μετανάστες στη Μεσόγειο, οδηγώντας τους σε βέβαιο θάνατο. Θα είναι τεράστια ζημιά για το λαό της περιοχής και τη νεολαία, για τη φτωχομεσαία αγροτιά, μέσα απ’ την υποβάθμιση της καλλιεργούμενης γης.

Τα ματωμένα χρήματα των ΝΑΤΟικών δεν θα απαλύνουν την επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι της περιοχής από τη χρόνια αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων!

Η συζήτηση για "ανταλλάγματα" δεν αφορά το λαό και τη νεολαία!

Κανένα όφελος, αντιθέτως τεράστια ζημιά θα έχουν, αν η Κρήτη και γενικότερα η Ελλάδα γίνει στόχος για στρατιωτικό χτύπημα σε ένα νέο μεγάλο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Να κλείσει τώρα η βάση - ορμητήριο της Σούδας και οι άλλες στρατιωτικές βάσεις.

Καμιά σκέψη για δημιουργία νέας βάσης στο Τυμπάκι ή οπουδήποτε αλλού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *