Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/02 ΣΤΙΣ 13:00 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Συνάδελφοι, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα νοσοκομεία ανταποδοτικά, έχοντας λιγότερους εργαζόμενους πολυεργαλεία.

Μόνο στο νοσοκομείο μας η υποστελέχωση στον νοσηλευτικό κλάδο φτάνει τις 322 κενές οργανικές θέσεις. Το νοσοκομείο υλοποιώντας την πολιτική της κυβέρνησης για τις προσλήψεις (1 πρόσληψη για 1 αποχώρηση) αποφάσισε την προκήρυξη μόνο 3 νέων μόνιμων θέσεων! Η κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται ούτε με υπερωρίες-διπλοβάρδιες, ούτε με μετακινήσεις προσωπικού ούτε με εργαζόμενους με ελαστικές εργασιακές σχέσεις, που βρίσκονται σε ομηρία αφού εργάζονται για λίγο διάστημα και ύστερα απολύονται.

Απέναντι στην πολιτική της υποστελέχωσης και της εντατικοποίησης της δουλειάς μας ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναδέλφους του νοσηλευτικού κλάδου σε σύσκεψη την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο γραφείο του σωματείου.

Απαιτούμε:
• Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, που να καλύπτει της πραγματικές ανάγκες του νοσοκομείου για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.
• Μονιμοποίηση των συμβασιούχων νοσηλευτών, δίνοντας τέλος στην ομηρία των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *