Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ / ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε στη λαϊκή μουσική βραδιά που διοργανώνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στις 21:00 στο κέντρο «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ» στις Κάτω Αρχάνες με τους Γιάννη Παξιμαδάκη, Νίκο Σταματάκη και Κωστή Μακάκη (μετά τα μεσάνυχτα θα συνεχίσει η λαϊκή ορχήστρα του Αναδρομές Live).

Οι προσκλήσεις για την παραπάνω εκδήλωση είναι δωρεάν και προσωπικές για κάθε εργαζόμενο και τον/την συνοδό του. Για φίλους και όσους άλλους επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα διατίθενται προσκλήσεις στην τιμή των 12 ευρώ στην είσοδο του κέντρου.


Επίσης, σας προσκαλεί στην παιδική αποκριάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου από τις 16:00 έως τις 20:00 στο κέντρο «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ» στις Κάτω Αρχάνες με παιδικό μενού, μουσική και Dj.

Οι προσκλήσεις για την παιδική εκδήλωση είναι δωρεάν και προσωπικές για κάθε εργαζόμενο και τα παιδιά του. Για φίλους και όσους άλλους επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα διατίθενται προσκλήσεις στην τιμή των 6 ευρώ στην είσοδο του κέντρου.

ΟΛΕΣ οι προσκλήσεις θα δίνονται στην είσοδο του κέντρου

*\Η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2018 καθώς και όσων εργαζομένων αποφοίτησαν από αυτά το ίδιο έτος, θα πραγματοποιηθεί σε άλλη εκδήλωση το επόμενο χρονικό διάστημα./*

Σας καλούμε όλους στις εκδηλώσεις 
να περάσουμε όμορφα εμείς και τα παιδιά μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *