Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ συγχαίρει όλους εσάς που περάσατε από τη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων! Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο νέο σας ξεκίνημα!!!

Φτάσατε ως εδώ, δίνοντας μια έτσι και αλλιώς δύσκολη μάχη, σε μια απαιτητική χρονιά λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία του κορονοϊού. Δώσατε πανελλήνιες κάνοντας για μήνες μάθημα μπροστά σε έναν υπολογιστή, παλεύοντας με τη σύνδεση στο διαδίκτυο, με αβέβαιη για πολύ καιρό την ημερομηνία διεξαγωγής και την ύλη των εξετάσεων. Άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα και αν αυτό ικανοποιεί ή όχι τις δικές σας -για την ώρα ενδεχομένως- επιδιώξεις, η μάχη που δώσατε με αυτούς τους όρους, μόνο περηφάνια πρέπει να σας γεμίζει.

Γνωρίζουμε καλά πως δίπλα στη χαρά για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, υπάρχει η ανασφάλεια για το τι θα ισχύσει φέτος στη λειτουργία των Πανεπιστημίων. Υπάρχει το άγχος και η αγωνία για το αν η οικογένεια σας θα μπορέσει να σας στηρίξει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Υπάρχει η προσπάθεια όσων από εσάς δεν καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας για να επιλέξετε μια σταδιοδρομία επαγγελματικής εκπαίδευσης, συχνά με σοβαρό κόστος. 

Η αρχή είναι μπροστά και η λύση βρίσκεται στα χέρια σας.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *