Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντί για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και τη λήψη ουσιαστικών μέτρων για την πρόληψη εξάπλωσης της επιδημίας στα σχολεία, στα ΜΜΜ και τους μεγάλους εργασιακούς χώρους, η κυβέρνηση αξιοποιεί την επιδημία για να «ξεφορτωθούν» εργατικά δικαιώματα, να ενισχύσει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων στην Υγεία και να προωθήσει τη λειτουργία των δημόσιων μονάδων υγείας με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. 

Ότι καταφέραμε το έχουμε πετύχει με τους αγώνες μας! Με τους αγώνες μας καταφέραμε να μην εφαρμοστεί η αντιδραστική κρατική αξιολόγηση στο δημόσιο, να μην τοποθετηθούν κάμερες στις σχολικές τάξεις, να μην καταργηθούν τα βαρέα και ανθυγιεινά, κ.α. Με τους αγώνες μας και τη δύναμη του εργατικού, λαϊκού κινήματος, με τη μεγαλειώδη διαδήλωση στην Αθήνα στις 7 Οκτώβρη, γράψαμε λαμπρές σελίδες στην καταδίκη του φασισμού, συμβάλαμε αποφασιστικά στη δικαστική απόφαση και στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, στην καταδίκη της ναζιστικής ιδεολογίας. Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά. 

Η αγωνία, η ανησυχία και η ανασφάλεια που νιώθει ο καθένας μας να γίνουν οργανωμένος αγώνας αμφισβήτησης της πολιτικής που μας έχει φέρει ως εδώ. 

Μπαίνουμε στη μάχη ενάντια στην πολιτική που εκθέτει την υγεία μας στον κίνδυνο της πανδημίας χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας, ενάντια στην πολιτική που επιτίθεται στο εισόδημα και τα δικαιώματά μας. Με τη δράση μας σπάμε τη σιωπή. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με επείγουσες διαδικασίες στο ΠΑΓΝΗ!
► Να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος. Μονιμοποίηση των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις!
► Να εξοπλιστεί το ΠΑΓΝΗ με μηχάνημα μοριακού ελέγχου υψηλής διαγνωστικής ευαισθησίας, να γίνει πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού και να γίνεται προληπτικός έλεγχος όλων των ασθενών που εισάγονται και συστηματική περιοδική εξέταση όλων των εργαζομένων, ανάλογα με το βαθμό έκθεσης!

ΤΟ ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *