Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ

 ΠΡΟΣ:
- ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
- ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΝΗ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΘΕΜΑ: «Κλείσιμο υποκαταστήματος τράπεζας στο ΠΑΓΝΗ»
 

Οι τράπεζες  παράλληλα με τα προγράμματα “εθελούσιας” εξόδου, που τρέχουν εδώ και ημέρες, ωθώντας στην ανεργία το τακτικό προσωπικό τους εν μέσω απειλών για τις αλλαγές που επέρχονται στο τραπεζικό σύστημα, αλλά και εν μέσω πανδημίας, προωθούν σχέδιο συρρίκνωσης των δικτύων τους σε όλη την Ελλάδα, με στόχο τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους. 

Ενημερωθήκαμε πως ανάμεσα στα καταστήματα που θα κλείσουν, είναι κι αυτό της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου μας και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες εργαζόμενους και ασθενείς του ΠΑΓΝΗ καθώς και πολλούς κατοίκους των γύρω περιοχών.  

Το κλείσιμο των καταστημάτων σε συνθήκες πανδημίας, που θα πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός, θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στα κοντινά καταστήματα των τραπεζών. 

Επιπλέον, σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αρκετοί εργαζόμενοι και ασθενείς, οι οποίοι ούτε εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική τραπεζική είναι, ούτε έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν σε άλλα τραπεζικά καταστήματα της πόλης.

Καλούμε την κεντρική διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς να αναθεωρήσει την απόφαση της για το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος που λειτουργεί στο ΠΑΓΝΗ.

Καλούμε την διοίκηση του ΠΑΓΝΗ να παρέμβει και να διασφαλίσει τη συνέχιση της λειτουργίας φυσικού καταστήματος οποιασδήποτε τράπεζας για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των ασθενών.  


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *