Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΗΛΙ-ΠΛΑΚΙΑΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στο Ρέθυμνο την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Θα επισκεφτούμε το Σπήλι, τη Μονή Πρέβελης, τον Πλακιά και την πόλη του Ρεθύμνου. 

Αναχώρηση το πρωί για τα Νότια του Ρεθύμνου και η πρώτη μας στάση για καφεδάκι θα είναι στο Κεφαλοχώρι της ενδοχώρας το Σπήλι, όπου θα πιούμε τον καφέ μας κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια. Συνεχίζουμε  για την Ιστορική Μονή Πρέβελης περνώντας από το Κρουταλιώτικο  Φαράγγι με την απίστευτη ομορφιά και το άγριο τοπίο. Στη Μονή θα προσκυνήσουμε τον Τίμιο Σταυρό του 1803 που στη βάση του φέρει μεγάλο τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και θα επισκεφθούμε το αξιόλογο Μουσείο της Μονής όπου σώζονται εικόνες και κειμήλια από το 1600. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για Πλακιά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής  με μία στάση στην πόλη του Ρεθύμνου για καφέ και παγωτό.

Αναχώρηση από:
- Λ. Κνωσού (στο ύψος του Λενακάκη) 08:15πμ
- Άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στις Τρεις Καμάρες 08:25πμ
- Χανιόπορτα (απέναντι από το στάδιο) 08:35πμ
- Κόμβος Γιοφύρου (Μελίρρυτον) 08:45 πμ bbbb

Για τα μέλη του συλλόγου το εισιτήριο του λεωφορείου είναι δωρεάν (το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυστηρά μόνο τα μέλη). Για συνοδούς και παιδιά το κόστος συμμετοχής είναι 13 €. 

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο του συλλόγου, καθημερινά από τις 08:00 πμ  έως τις 10:00πμ, μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουλίου.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης

    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *