Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ

Ευχόμαστε για τη νέα χρονιά που έρχεται, να μην υπάρχει ασθένεια και φτώχεια και στα πρόσωπα να παιδιών μας να βλέπουμε μόνο χαμόγελα, όπως θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιδιά!!!

Σήμερα μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων δωρίσανε λογοτεχνικά βιβλία στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρικές κλινικές. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση. 

Είναι μια πράξη κοινωνικής και συλλογικής αλληλεγγύης στα παιδιά και τις οικογένειες τους, που μαζί με όλα τα καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζουν και θέματα υγείας. 

Παράλληλα το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ διοργάνωσε την θεατρική παράσταση κουκλοθέατρου «ο Ψαροτρομάρας» από το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, το οποίο παρακολούθησαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, τα παιδιά των εργαζομένων και τα παιδιά που νοσηλεύονται.

Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική και εγκάρδια προσφορά του, το βιβλιοπωλείο Παπουτσωμένο Λύκος στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς και το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης για την όμορφη παράσταση που μας έφερε στο νοσοκομείο μας. 

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ εύχεται σε όλον τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ!!!


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *