Τρίτη 4 Απριλίου 2023

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΤΡΙΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΗ 7:30μμ ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Οι ζωές μας δεν είναι κόστος - Οι ζωές μας έχουν αξία

Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξαν οι συγκλονιστικές κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος, που ξεχείλισε ο πόνος και η οργή, και έγιναν οργανωμένο ποτάμι διεκδίκησης!

Μένουμε πιστοί στο σύνθημα που ακούστηκε από τους χιλιάδες απεργούς, διαδηλωτές, φοιτητές, μαθητές ότι «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί! Και δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας. Δίνουμε συνέχεια γιατί:

➤ Πρέπει να πληρώσουν οι πραγματικοί ένοχοι! Όλοι αυτοί που κυβέρνησαν και έχουν διαχρονικά την πολιτική ευθύνη. Όλων αυτών που υλοποίησαν και συνεχίζουν την πολιτική της απελευθέρωσης και εμπορευματοποίησης των συγκοινωνιών.

➤ Δίνουμε αγώνα ενάντια στην πολιτική της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης που έχουν οδηγηθεί τα νοσοκομεία διαχρονικά.

➤ Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων εργαζόμενων στους δήμους και τις περιφέρειες για μόνιμη και σταθερή δουλειά. 

➤ Για να ενώσουμε τη δύναμη μας, με την δύναμη των λαών της Γαλλίας, της Γερμανίας και άλλων χωρών, που με τους μεγάλους αγώνες τους, στέλνουν ελπιδοφόρο μήνυμα ανάτασης!

Συνεχίζουμε με οργάνωση και αγώνα!

Οι ζωές μας ή τα κέρδη τους!


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *