Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο που πραγματοποίησαν επίσχεση εργασίας το Μάρτιο διεκδικώντας τα δεδουλευμένα δύο μηνών. Οι εργαζόμενοι κατάφεραν να πληρωθούν μόνο για τον μήνα Ιανουάριο και τώρα άρχισαν οι απειλές ότι είναι παράνομη η επίσχεση εργασίας και ότι τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο δεν θα πληρωθούν μέχρι να ελεγχθεί η νομιμότητα της επίσχεσης από την Υπηρεσία ελέγχου, γεγονός που θα φέρει νέες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Η διεκδίκηση των δεδουλευμένων είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ. 

Ενώ μιλάνε για ένα έργο ανάπτυξης εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι  είναι απλήρωτοι. Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει πακτωλό χρημάτων στους επιχειρηματίες, αφήνει απλήρωτους τους συνάδελφους. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα αυτονόητα, δηλαδή να πληρώνονται για την εργασία τους στην ώρα τους. Εδώ και 2 μήνες είναι απλήρωτοι. Κανείς δε τους ρώτησε τι τρώνε, τι δίνουν στα παιδιά τους, πως πηγαίνουν στην δουλειά, πως πληρώνουν την ΔΕΗ, το νερό ή τις άλλες υποχρεώσεις. 

Καλούμε την κυβέρνηση, το Υπουργείο πολιτισμού και το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών, την ΕΦΑΗ ΤΩΡΑ να πληρώσουν τώρα όλα τα δεδουλευμένα. 

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τη συγκέντρωση που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση την Πέμπτη 15/4 12 πμ.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *