Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10ΠΜ – 15:00
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 7Η ΥΠΕ 12:00

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας υγειονομικών εργαζομένων σήμερα 1/9 στην πύλη του νοσοκομείου και έπειτα στην διοίκηση. 

Στη συνάντηση που έγινε με την διοίκηση απαιτήσαμε την μη εφαρμογή του νόμου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τη συνέχιση εργασίας των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή. Τονίσαμε το απαράδεκτο γεγονός των αναστολών των αδειών και ότι φέρουν σοβαρές ευθύνες για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο ήδη υποστελεχωμένο νοσοκομείο και στο εξαντλημένο προσωπικό. 

Η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ δήλωσε πως δεν μπορεί να μην εφαρμόσει το νόμο και θα προχωρήσει στις αναστολές σύμφωνα με τις κυβερνητικές κατευθύνσεις και θα εφαρμόσει το επιχειρησιακό σχέδιο σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!! Το νοσοκομείο δεν μπορεί να αντέξει χωρίς αυτούς τους εργαζόμενους. Ήδη τμήματα και κλινικές υπολειτουργούν. 

Συμμετέχουμε στην 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ για την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ από τις 10πμ έως τις 3μμ με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 7Η ΥΠΕ στις 12:00. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

► Να μην τεθεί σε αναστολή εργασίας κανένας συνάδελφος. Να καταργηθεί ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

► Να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος. Ενίσχυση των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με επείγουσες διαδικασίες και μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

► Άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σχολεία και τις σχολές. Προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών εργασίας και τεχνικών ασφαλείας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *