Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΜΑΡΤΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΜΑΡΤΗ
Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11 00π.μ. στη πλ.  Ελευθερίας 

Οι εργαζόμενοι κλιμακώνουμε τη δράση μας με τη συμμετοχή μας στην Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική Πανεργατική απεργία την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, για να απαιτήσουμε με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα:

Να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους.

• Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας νοσοκομείων και όλων των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια & κριτήριο τη πολιτική κόστους οφέλους, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

Το κράτος οφείλει να διασφαλίσει ελεγκτικούς μηχανισμούς ανεξάρτητους και δικλείδες ασφαλείας που θα εποπτεύουν για την ασφάλεια των πολιτών στις μεταφορές και σε άλλους οργανισμούς. 

Οι προϋπολογισμοί του κράτους αγνοούν επιδεικτικά τις λαϊκές ανάγκες. Δίνουν ελάχιστα για στοιχειώδεις υποδομές. Γι’ αυτό πλημμυρίζουν τα σχολεία με την πρώτη βροχή, «σκάνε» καυστήρες και σκοτώνουν μαθητές, πέφτουν οι σοβάδες στα κεφάλια των μαθητών.

Καμιά ανοχή – καμιά αναμονή

• Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

• Φτάνουμε το απεργιακό κάλεσμα παντού. Για να νεκρώσουν οι υπηρεσίες μας και να κατεβούμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση.

• Με δυνατή φωνή να δηλώσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε το έγκλημα των Τεμπών να συγκαλυφθεί.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *