Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
Τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε!

Στις 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Η δολοφονία του Παύλου δεν αποτέλεσε μεμονωμένο γεγονός αφού είχαν προηγηθεί η δολοφονική ενέδρα στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι επιθέσεις ενάντια σε Αιγύπτιους αλιεργάτες και πολλές ακόμα.

Από εκείνη τη μέρα, το πρόσωπο του Παύλου, συνδέθηκε με την αποφασιστική προσπάθεια του λαού να απομονώσει τους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε μια μάχη ενάντια στο φασισμό.

Χρειάζεται επαγρύπνηση και δράση! Ακόμα και σήμερα η ναζιστική ιδεολογία οπλίζει τα χέρια φασιστοειδών όπως με τραγικό τρόπο είδαμε, στην πρόσφατη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ από ένα γνωστό τάγμα ναζιστών που έφτασε ανενόχλητο από την Κροατία στην Ελλάδα με την αστυνομία απλά να παρακολουθεί τα γεγονότα (…όπως και στην δολοφονία του Παύλου). Αυτό το κράτος ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει το φασισμό.

Μόνο ο λαός μπορεί να τους εξαφανίσει!

Με την οργάνωση και τον αγώνα του!

Δυναμώνουμε τη συλλογική μας δράση μέσα από τα σωματεία μας, για να απομονώσουμε τους φασίστες, για να αντιπαλέψουμε μια πολιτική που μας θέλει φοβισμένους και θολωμένους απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται σήμερα στη πόλη μας με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 19:00Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Αναπλ. Γραμματέας

Βρύσαλης Δημήτρης Φραντζέσκος Γιώργος
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *