Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 8ΠΜ  ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ
- 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 8ΠΜ-10ΠΜ -

Συμμετέχουμε μαζικά στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του σωματείου μας. Συζητάμε, ανταλλάσσουμε προβληματισμούς και σκέψεις, προγραμματίζουμε τη δράση μας για το επόμενο διάστημα.

Η συνέλευση και οι εκλογές του σωματείου μας είναι αναγκαίες και μπορούν να αποτελέσουν το βήμα για ακόμα πιο μαζικό και δυνατό σωματείο. Ένα σωματείο που θα είναι στήριγμα για κάθε εργαζόμενο.

Για να μπορούμε να παρεμβαίνουμε με καλύτερους όρους για κάθε ζήτημα που αφορά τους όρους εργασίας μας, να διεκδικούμε όλα όσα έχουμε ανάγκη και μας στερούν, να αντιμετωπίζουμε κάθε εμπόδιο με αποφασιστικότητα.

Για να πιέσουμε με μαζικές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις, ώστε να βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας μας και οι οικονομικές απολαβές.

Γιατί ό,τι μας απασχολεί είναι ο μισθός μας που δεν φτάνει να καλύψει τις βασικές μας ανάγκες, τα ωράρια και τα προγράμματα που διαμορφώνονται κατά βούληση της διοίκησης, στερώντας μας κάθε δυνατότητα προσωπικού και οικογενειακού προγραμματισμού και ανάπαυσης.

Γιατί δεν αντέχουμε να δουλεύουμε από πόστο σε πόστο, κάθε φορά πιο εντατικά. 

Γιατί δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την «κανονικότητα» των ωραρίων και της στελέχωσης κάθε μέρα, με κάθε μορφή ευέλικτης απασχόλησης, με δουλειά 7 μέρες την εβδομάδα, ακόμα και σερί 16 ωρών.

Γιατί βλέπουμε ότι η κατάσταση στους εργασιακούς χώρους γίνεται όλο και πιο άγρια. Η διοικητική ασυδοσία, διαθέτοντας δεκάδες αντεργατικούς νόμους, συνεχώς ενισχύεται.

ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ

Για όλα αυτά και για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα, το σωματείο μας βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, σταθερά και αταλάντευτα, υπερασπιζόμενο το δίκιο κάθε συναδέλφου. Οι δεκάδες συνάδελφοι που απευθύνθηκαν στο σωματείο μας κατά το προηγούμενο διάστημα για να καταγγείλουν τα όσα συμβαίνουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να έχουμε σωματείο που παρεμβαίνει και υπερασπίζεται τα δικαιώματά μας, διεκδικεί με κριτήριο τις δικές μας ανάγκες, σε αντίθεση με την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ – ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ – ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *