Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ στηρίζει απόλυτα τον αγώνα των υγειονομικών του Ρεθύμνου στο Πανρεθυμνιώτικο Πανυγειονομικό Συλλαλητήριο στις 22 Φλεβάρη! Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, επιδιώκουμε ένα πλήρες δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας, που θα είναι πλήρες εξοπλισμένο, με μόνιμο προσωπικό και επαρκή χρηματοδότηση. 

Απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης  που έχει αφήσει το νομό Ρεθύμνου με ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο,  με κλινικές και τμήματα που  δουλεύουν με μετακινουμένους γιατρούς, γιατρούς με μπλοκάκια, με εντέλλεσθε, με εργολάβους στην καθαριότητα και τη σίτιση, με ανεπαρκές σε αριθμό νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, απαντάμε με κλιμάκωση του αγώνα

Δεν μπορούμε πλέον να ανεχθούμε την πολιτική αδιαφορίας της κυβέρνησης, η οποία έχει εγκαταλείψει το νησί μας σε μια κατάσταση απόλυτης ανεπάρκειας. 

Είναι καιρός να δράσουμε αποφασιστικά! Με αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη, αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε για ένα υγειονομικό σύστημα που θα εξυπηρετεί όχι μόνο τους εργαζόμενους, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία μας!

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *