Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Μετά και τη σημερινή καθολική συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων των Γραφείων Κίνησης και των εργαζομένων της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου και την απαίτησή τους για συνέχιση του αγώνα μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαμε με την Διοίκηση προχωρούμε, αν μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουνίου το μεσημέρι δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας,  σε νέα απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015. Γι’ αυτό προκηρύσσουμε:
α. Στάση εργασίας στο τμήμα των Γραφείων Κίνησης την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 από τις 07:30 έως τις 12:00 με αίτημα:
·         Άμεση στελέχωση των τμημάτων του Γραφείου Κίνησης με το απαιτούμενο μόνιμο προσωπικό που να διασφαλίζει καλές συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους και αξιοπρεπή αντιμετώπιση των ασθενών και των συνοδών τους.
β. Στάση εργασίας στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 από τις 09:00 έως τις 12:00 με αιτήματα:
·         Ένταξη της Παιδοψυχιατρικής στον οργανισμό του νοσοκομείου διασφαλίζοντας τη συνέχιση λειτουργίας και μετά τη λήξη του προγράμματος ΕΣΠΑ
·         Μονιμοποίηση των εργαζομένων της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής και ολοκλήρωση της στελέχωσης της με μόνιμο προσωπικό των απαραίτητων ειδικοτήτων
·         Άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων του προγράμματος ΕΣΠΑ
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 στις 14:00 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (πλατεία Ελευθερίας) θα συζητηθεί το θέμα προβλήματα της Υγείας στην Κρήτη και βεβαίως τα προβλήματα των εργαζομένων, των ασθενών και του νοσοκομείου μας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να παραβρεθούν στη συνεδρίαση, να διεκδικήσουμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να συμβάλλει στους αγώνες που δίνουμε καθημερινά οι εργαζόμενοι, υιοθετώντας τις θέσεις μας και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Καθώς και να απαιτήσουμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο (που έχει την κύρια ευθύνη για την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργήθηκε στον δρόμο έξω από το Πα.Γ.Ν.Η. εκχωρώντας μεγάλο τμήμα του σε ιδιωτικά συμφέροντα) την ασφαλή κυκλοφοριακή διέλευση και νόμιμη σύνδεση του νοσοκομείου με τον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *