Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩN ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 7Η ΥΠΕ

Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. συμμετέχει στην Πανυγειονομική Απεργία την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.
Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. καλεί τα Εργατικά Σωματεία Νοσοκομείων Κρήτης με όλους τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Να αγωνιστούμε, να απαιτήσουμε, να διεκδικήσουμε για: 
  • Κατάργηση όλων των μνημονιακών και εφαρμοστικών νόμων στην Υγεία. Να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες που είχαμε (μισθολογικές, εργασιακές, ασφαλιστικές) με τα μνημόνια εργαζόμενοι και ασθενείς.
  • Άμεση στελέχωση των νοσοκομείων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Κάτω τα χέρια από τα αποθεματικά τους. Μονιμοποίηση των εργαζομένων στα νοσοκομεία (επικουρικών, συμβασιούχων, ΕΣΠΑ, κλπ.).
  • Αποκλειστικά πλήρη δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους.
  • Κατάργηση κάθε χαρατσιού στην Υγεία, ολοήμερη δωρεάν λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων με αξιοπρεπή και άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών. Κατάργηση της ΕΣΑΝ ΑΕ και κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία.
  • Να σταματήσει το αίσχος της απλήρωτης εργασίας. Να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα (εφημερίες, αργίες, νυχτερινά).
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *