Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ


Συνάδελφοι /σσες,
Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάμε τις διαδικασίες των εκλογο-απολογιστικών συνελεύσεων του Σωματείου μας και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ταυτόχρονα, το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται κινητοποιήσεις με κορυφαία την Πανελλαδική, Πανεργατική, Πανδημοσιοϋπαλληλική 24ωρη Απεργία στις 12 του Νοέμβρη.
1.      Τρίτη 3 Νοεμβρίου: Συμμετοχή του Σωματείου στην κινητοποίηση για τη μονιμοποίηση των επικουρικών εργαζόμενων και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας στις 14:00 με επιδίωξη στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να καταθέσουμε τα προβλήματα του νοσοκομείου, των εργαζομένων, των ασθενών του.
2.      1η Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 08:00 – 10:00 (απαιτείται το 50% + 1 των μελών) στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου βάζοντας ταυτόχρονα στα θέματα και τη διεκδίκηση της άμεσης πληρωμής υπερωριών, εφημεριών των εργαζομένων του νοσοκομείου, τις συνθήκες εργασίας, την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση του νοσοκομείου από τον κρατικό προϋπολογισμό.
3.      2η Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση Τρίτη 10 Νοεμβρίου με στάση εργασίας 10:00 – 12:00 (απαιτούνται τα 2/5 των μελών) στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου ετοιμάζοντας ταυτόχρονα την οργάνωση της Πανεργατικής Απεργίας 12 του Νοέμβρη ενάντια στις νέες ανατροπές, στην κοινωνική ασφάλιση και σύνταξη, ενάντια στο νέο μισθολόγιο, στη νέα φοροεπιδρομή.
4.      Πέμπτη 12 Νοεμβρίου: Καθολικά Απεργούμε – Συμμετέχουμε όλοι στις συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις. Να μην περάσουν τα νέα μέτρα, να εμποδίσουμε την εφαρμογή τους.
5.      3η Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση (τελευταία) Πέμπτη 19 Νοεμβρίου με στάση εργασίας 08:00 – 11:00 (απαιτείται το 1/3 των μελών) στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ και την εκλογή Εφορευτική Επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών ανάδειξης νέου ΔΣ στο Σωματείο μας.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου μας θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *