Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
    Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ θέλει να σας ευχαριστήσει για τη μεγάλη ανταπόκριση που δείξατε για ακόμη μία φορά στην προσπάθεια μας να συνεισφέρουμε στους συνάνθρωπους πρόσφυγες.
     Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η πρώτη αποστολή που έγινε στα τέλη του Νοέμβρη του προηγούμενου έτους περιλάμβανε 27 μεγάλα χαρτοκιβώτια με βρεφικά γάλατα, σνακ, ξηρά τροφή, φάρμακα, ρούχα, κουβέρτες, είδη ατομικής υγιεινής, μπιμπερό και πιπίλες.
     Όλα τα παραπάνω προϊόντα στάλθηκαν με κούριερ στο Εργατικό Κέντρο Σάμου που μας είχε ενημερώσει ότι είχε άμεση ανάγκη των συγκεκριμένων και από εκεί διαμοιράστηκαν στους χώρους που φιλοξενούσαν αυτούς τους ανθρώπους. Σε ευχαριστήρια επιστολή τους μας αναφέρουν ότι η συλλογή, η οργάνωση και ο τρόπος αποστολής τους βοήθησε αρκετά για να μπορέσουν να κατανέμουν τα πράγματα χωρίς χάσιμο χρόνου. Όσα πράγματα συλλέχθηκαν και δεν αποστάλθηκαν στη Σάμο λόγω του ότι δεν τα χρειαζόντουσαν (κυρίως ρούχα καλοκαιρινής περιόδου) η επιτροπή αλληλεγγύης έκρινε να σταλθούν στο κέντρο αστέγων του δήμου Ηρακλείου.
     Όσον αφορά τη δεύτερη αποστολή που είναι ακόμη σε εξέλιξη θέλουμε να γνωρίζετε ότι η επιτροπή συλλέγει τα προϊόντα που αναφέρονται στην ανακοίνωση μας. Όσα πράγματα δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες που μας έχουν ζητηθεί θα αποσταλούν σε δημοτικά κέντρα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *