Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Την Πέμπτη 15/9 πραγματοποιήθηκε στάση εργασίας για τους εργαζομένους στη διοικητική υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ, συγκέντρωση στο γραφείο κίνησης και παράσταση διαμαρτυρίας στον υποδιοικητή του νοσοκομείου για τις τραγικές ελλείψεις όσον αφορά και αυτό το κομμάτι του νοσοκομείου. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του σωματείου συνταξιούχων με επικεφαλή τον πρόεδρο Α. Κριαρά.
Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων κάλεσε ασθενείς, συνοδούς και εργαζομένους να μην χαμηλώσουν τις απαιτήσεις, να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους και συμβάλλοντας στη λύση του προβλήματος, παλεύοντας από κοινού για ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ τόνισε την αμέριστη αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων και των ασθενών που είναι και δικός τους αγώνας τονίζοντας ότι καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με πληρωμές στις εξετάσεις, φάρμακά όταν για αυτά τα έχουν χρυσοπληρώσει 2 και 3 φορές.
Μετά πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στον υποδιοικητή όπου επιχειρήθηκε από την πλευρά της διοίκησης να καλλιεργήσει τον εφησυχασμό και να παρουσιάσει ότι η κυβέρνηση δίνει μετά από 6 χρόνια κρίσης ανάσες στο σύστημα υγείας.
Οι εργαζόμενοι στο ΠαΓΝΗ δηλώνουμε αποφασισμένοι να παλέψουμε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Τα μπαλώματα στα προβλήματα δεν μας ξεγελούν. Τονίζουμε ότι θα είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα το αμέσως επόμενο διάστημα για απεργιακή απάντησή για το σύνολο των οξυμένων προβλημάτων του νοσοκομείου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *