Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ

Προς: Διοικητή ΠαΓΝΗ
           Δήμο Ηρακλείου
 
Παρά τις κατά καιρούς γραπτές και προφορικές επισημάνσεις μας, προς τις διοικήσεις και τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά ποτέ δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά. Εργαζόμενοι και ασθενείς κατά καιρούς πέφτουν θύματα επίθεσης των αδέσποτων ζώων, που ελεύθερα περιφέρονται όχι μόνο στους περιβάλλοντες χώρους του νοσοκομείου, αλλά και κάποιες φορές ακόμη και σε εσωτερικούς διαδρόμους.
     Κάθε φορά που καταγγέλλεται  το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά τόσο η Διοίκηση όσο και ο Δήμος Ηρακλείου ο ένας πετά τις ευθύνες στον άλλο ,δεσμεύονται για επίλυση του θέματος, ρίχνοντας ταυτόχρονα ευθύνες και σε εργαζόμενους και επισκέπτες του νοσοκομείου. Δυστυχώς όμως, κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν λαμβάνεται και το πρόβλημα όχι μόνο διαιωνίζεται, αλλά οξύνεται. 
     Καθημερινά στο σωματείο μας φθάνουν καταγγελίες και παράπονα εργαζομένων και ασθενών για ενοχλήσεις και επιθέσεις των αδέσποτων ζώων. 
Σας καλούμε να πάρετε άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, να πάψει πλέον το πρόβλημα να είναι «μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ διοίκησης νοσοκομείου και δήμου Ηρακλείου και να επιλυθεί άμεσα και οριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *