Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΠΡΟΣ:
-    ΔΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
-    ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κύριοι,
Με τις πρόσφατες εργασίες του Δήμου στον δρόμο του Πανεπιστημίου έχει αλλάξει το δρομολόγιο του αστικού λεωφορείου και οι επιβάτες από τη στάση του νοσοκομείου υποχρεούνται να περνάνε απέναντι από το νοσοκομείο με σκοπό να επιβιβαστούν κατά την επιστροφή του λεωφορείου από το Πανεπιστήμιο.
Κατόπιν επανειλημμένων παραπόνων, εργαζομένων και πολιτών, στο σωματείο μας, σας επισημαίνουμε τα εξής:
-    Είναι αρκετά επικίνδυνο οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς να περνάνε απέναντι τον δρόμο με την ταχύτητα των αυτοκινήτων και τα πολλαπλά ρεύματα που υπάρχουν στο συγκριμένο σημείο.
-    Δεν υπάρχει καθόλου χώρος προστασίας στην απέναντι πλευρά ώστε να προστατεύει τους επιβάτες που περιμένουν το λεωφορείο.
-    Τις περισσότερες φορές τα λεωφορεία σας επιστρέφουν γεμάτα και είτε δεν φορτώνουν τους επιβάτες από τη στάση, περιμένοντας το επόμενο λεωφορείο, είτε αυτοί που μπαίνουν δεν βρίσκουν κάποιο κάθισμα. Υπενθυμίζουμε πως οι επιβάτες από τη συγκεκριμένη στάση είναι κυρίως ασθενείς και εργαζόμενοι.
Παρακαλούμε όπως τηρήσετε την κανονική στάση που υπάρχει στην πλευρά του νοσοκομείου και την επιβίβαση των πολιτών πριν τη στάση του Πανεπιστημίου, όπως ήταν παλαιότερα.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *