Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ καταγγέλλει τις πιέσεις που ασκούν ανώτεροι υπηρεσιακοί παράγοντες σε προϊσταμένους, προκειμένου να σκύψουν το κεφάλι και να μην συνταχθούν με τις συλλογικές αποφάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος Αφού δεν πιάσανε τόπο οι «υπόγειες» και παραπλανητικές διαδόσεις ότι οι συνάδελφοι που δεν θα μετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης θα απολυθούν ή θα χάσουν τη θέση τους, τώρα χρησιμοποιείται και η πίεση μέσα από συσκέψεις υπηρεσιών επιχειρώντας να νουθετήσουν όσους σηκώνουν κεφάλι και στέκονται παλικαρίσια στο πλευρό όσων παλεύουν και αντιστέκονται να μην περάσει η αντιλαϊκή και αντιδραστική αξιολόγηση.
Ορισμένοι υπηρεσιακοί παράγοντες εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως, αξιοποιούν  την διασπαστική τροπολογία Γεροβασίλη, που ψήφισαν μαζί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ, για να χτυπήσουν τη συλλογική δράση των εργαζομένων κάνοντας πρόβα τζενεράλε μαζί με την κυβέρνηση, μπροστά στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που κατέχουν θέσεις ευθύνης να ακουμπήσουν στις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων.

Να μην προτάξουν τη θέση τους ή το όποιο επίδομα. Να μην φοβηθούν. Όλοι αξιολογούμενοι & αξιολογητές καλύπτονται απόλυτα συνδικαλιστικά και νομικά.

Έχουμε επίγνωση για το «βάρος» που καλούνται να σηκώσουν. Όμως στη ζωή καθένας κρίνεται στα δύσκολα, στην κάθε μάχη σε ποια πλευρά θα σταθεί.

Και τώρα έχει έρθει η ώρα να σταθούμε όλοι οι εργαζόμενοι μαζί, υπάλληλοι και προϊστάμενοι απ’ την ίδια πλευρά, απ’ την πλευρά της υπεράσπισης του συλλογικού εργατικού συμφέροντος.

Αν δεν θέλουμε να νομιμοποιήσουμε την απεργοσπασία και τον αυταρχισμό, απαντάμε όλοι με ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ απ’ όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης.

 Μπορούμε να ακυρώσουμε τους αντεργατικούς σχεδιασμούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *