Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ

Το σωματείο εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια να τιμωρηθεί ένας συνάδελφος μας, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία ως ιατρός, επειδή συμμετείχε και μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 27/2.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες. Τη στιγμή που σε διάφορες εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων είναι επίσημα προσκεκλημένα στελέχη της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο συνάδελφος μας τιμωρείται επειδή εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του στους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς των γερακιών του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε που αιματοκυλούν τους λαούς για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας μας.

Ο συνάδελφος μας έκανε το καθήκον του όχι μόνο σαν φαντάρος αλλά και σαν γιατρός. Οι νοσοκομειακοί γιατροί  και συνολικά οι υγειονομικοί έχουμε περιθάλψει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, πρόσφυγες και μετανάστες. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα βάσανα των ξεριζωμένων από τον τόπο τους εξαιτίας των πολέμων. Έχουμε χρέος όχι μόνο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα τους στην Υγεία αλλά και να παλέψουμε ενάντια στην πολιτική που γεννά τους πολέμους, τη φτώχεια, τον ξεριζωμό και την προσφυγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *