Σάββατο, 7 Απριλίου 2018

ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων δωρίσανε λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική και ΜΕΘ Παίδων κλινικές. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.
Η φετινή Λαμπρή βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους ξανά με νέα αντιλαϊκή επίθεση και με τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν στην γειτονιά μας.

Για να αναστηθεί ο λαός μας χρειάζεται αγώνας, πίστη στις δυνάμεις του, αποφασιστικότητα να βγάλει από τη μέση καθετί που τον εμποδίζει να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του.

Ο αγώνας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους είναι άρρηκτα δεμένος με τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, η οποία τσακίζει μισθούς, συντάξεις, εργατικά δικαιώματα με τον ίδιο ζήλο, που προωθεί την περιβόητη “γεωστρατηγική αναβάθμιση”, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και είναι ανάγκη να μπει στην πρώτη γραμμή των αγώνων ΟΛΟΥ του λαού.

Το ΔΣ του σωματείο απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και εύχεται καλή Ανάσταση και δύναμη για να προχωρήσουμε σε αγωνιστικούς δρόμους που θα φέρουν την ΕΙΡΗΝΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *