Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Το σωματείο εργαζομένων του ΠαΓΝΗ καταγγέλλει την επίθεση των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και της Γαλλίας ενάντια στο λαό της Συρίας. Οι δυνάμεις αυτές, με τη στήριξη και την ανοχή του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., προχωρούν στην εφαρμογή του σχεδίου τους για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των ενεργειακών δρόμων και των σφαιρών επιρροής, χωρίς να λογαριάζουν το κόστος για τους λαούς της περιοχής.

Η όξυνση αυτών των ανταγωνισμών στην ευρύτερη περιοχή και η εκδήλωση τους με βίαιο τρόπο, φέρνουν πιο κοντά τον κίνδυνο ενός γενικευμένου πολέμου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους όλους λαούς.

Η αύξηση των πολεμικών επιχειρήσεων θα δημιουργήσει νέα κύματα προσφύγων και ξεριζωμένων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την ίδια ώρα που τσακίζει τον ελληνικό λαό με μέτρα, υποθηκεύει το μέλλον του λαού μας για δεκαετίες, μπλέκει τη χώρα ακόμα πιο βαθιά σε αυτό το μακελειό που πάντα έχει θύματα τους πολλούς για τα συμφέροντα των λίγων. Παίρνει τα συγχαρητήρια των γερακιών του πολέμου, γιατί δίνει "ένα κάρο" λεφτά στο ΝΑΤΟ, για στρατιωτικές δαπάνες που δεν έχουν καμία σχέση με την άμυνα της χώρας, μετατρέπει την Ελλάδα σε μία απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση, που είναι κομβικής σημασίας για τις επιθετικές ενέργειες του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Η κυβέρνηση, που και με το σημερινό της χτύπημα αποδεικνύει ότι είναι το καλύτερο πλυντήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, όσο και αν χτυπάει, δεν πρόκειται να σταματήσει το λαό, τη νεολαία που αγωνίζεται!!!

• Έξω η Ελλάδα από το Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα!
• Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα.
• Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνδικάτων του Ηρακλείου ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και αλληλεγγύη στο λαό της Συρίας την Πέμπτη 19/4/2018 στις 7μμ στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *