Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ 27/2

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 14:00
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Συνάδελφοι/σσες,

Κάναμε συνάντηση με τη νέα διοίκηση του νοσοκομείου καταθέτοντας όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια, με κύρια αιτία τη μεγάλη υποστελέχωση όλων των τμημάτων και κλινικών.

Δουλεύουμε  μ’ ένα ρεπό τη βδομάδα, χωρίς ανάπαυση μετά από νυκτερινή εργασία, με υπερωρίες από την ολοήμερη λειτουργία. Κάνουμε απάνθρωπα και εξοντωτικά προγράμματα, με 2 νύχτες την εβδομάδα, ή με «απόγευμα – πρωί – νύχτα» ή καλύπτοντας δύο κλινικές παράλληλα, διπλοβάρδιες, κάνοντας πολλαπλά καθήκοντα βάζοντας μπροστά το φιλότιμό μας για τους ασθενείς. Μας χρωστάνε χιλιάδες ρεπό και άδειες. Μας κόβουν νόμιμα δικαιώματα μας (άδεια κλειστού χώρου, κ.α.).

Η νέα διοίκηση δεσμεύτηκε για 100 νοσηλευτές, χωρίς να έχει φέρει ούτε έναν μέχρι σήμερα. Με την αλλαγή του ωραρίου εργασίας στα χειρουργεία και με κινήσεις ανακατανομής του προσωπικού νομίζει ότι μπορεί να κουκουλωθεί η έλλειψη  προσωπικού, που υπερβαίνει τις 350 κενές θέσεις μόνο στη νοσηλευτική υπηρεσία.

Τώρα πρέπει να πούμε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Η διοίκηση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ καλεί σε σύσκεψη - ενημέρωση τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού κλάδου (νοσηλευτές, μαίες, επισκέπτες υγείας, βοηθοί θαλάμων, τραυματιοφορείς) την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 14:00 στο γραφείο του σωματείου.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *