Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων δωρίσανε λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική και ΜΕΘ Παίδων κλινικές. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση. 

Φέτος, παρόλο που η πανδημία του covid-19 αποδεικνύει τη σημασία της ύπαρξης ενός δωρεάν ισχυρού εθνικού συστήματος Υγείας, η Λαμπρή συνεχίζει να βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με αντιλαϊκούς νόμους, με πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, με τις ευέλικτες μορφές εργασίας να είναι κυρίαρχες στην απασχόληση, με μεγάλες περικοπές στην Υγεία. Ο αγώνας ενάντια σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! 

Ευχαριστούμε θερμά το τοπικό κατάστημα s/m της εταιρείας «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕ» στην Αμμουδάρα Γαζίου για την ευγενική χορηγία. 

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και εύχεται καλή Ανάσταση και δύναμη για να προχωρήσουμε σε αγωνιστικούς δρόμους που θα φέρουν ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΕΙΡΗΝΗ!!!


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
  


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *