Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΟΔΙΠΥ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση των διορισμένων  κυβερνητικών στελεχών του ΟΔΙΠΥ Α.Ε. που με αφορμή τον «έλεγχο» των νοσηλευτικών πρωτοκόλλων, υλικών και φαρμάκων βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν σε εργαζόμενους και προϊστάμενους νοσηλευτικών τμημάτων με απαξιωτικό τρόπο, επιδιώκοντας την υποβάθμιση της δουλειάς μας και ουσιαστικά την μετακύλυση των ευθυνών για τα διαχρονικά προβλήματα του νοσοκομείου στους μαχόμενους υγειονομικούς που σηκώνουν δυόμιση χρόνια τώρα το βάρος της πανδημίας, χωρίς καμία στήριξη από το κράτος!

Αυτοί που άφησαν τα νοσοκομεία να καταρρέουν κάτω από το βάρος της πανδημίας και της λοιπής νοσηρότητας, αυτοί που άφησαν τους υγειονομικούς χωρίς όπλα, απροστάτευτους, να εφαρμόσουν αντιεπιστημονικά πρωτόκολλα, μας κουνάνε το δάχτυλο της «αξιολόγησης»!

Σε σύντομο χρονικό διάστημα  ξεσκεπάστηκαν οι αυταπάτες που καλλιεργούν η κυβέρνηση, η διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και οι διευθύνσεις της Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας περί δημιουργίας «safe hospital». Κατάλαβαν πολύ καλά πλέον οι εργαζόμενοι  το σκοπό του ΟΔΙΠΥ Α.Ε. που είναι η αξιολόγηση των υπηρεσιών όχι με βάση τις ανάγκες ασθενών και εργαζομένων αλλά με κριτήριο τη μείωση του κόστους στα πλαίσια ενός ιδιωτικοποιημένου «νέου ΕΣΥ».

Το Σωματείο Εργαζομένων καλεί τους εργαζόμενους 

Να μην επιτρέψουν το κλίμα τρομοκρατίας, να μη δεχτούν την υποβάθμιση της δουλειάς και της αξιοπρέπειας τους!

Να παλέψουν για ένα πραγματικά ασφαλές νοσοκομείο, με επαρκές αριθμητικά, μόνιμο προσωπικό ώστε να εξασφαλίζονται επιπλέον βάρδιες σε περίπτωση ανάγκης, με ασφαλείς και επαρκείς χώρους, με επαρκές, εκπαιδευμένο προσωπικό με μόνιμες σχέσεις εργασίας!

Να εναντιωθούν στη λογική του νοσοκομείου-επιχείρηση! 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 12:00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ για να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις και  την κατάσταση που βρίσκονται  τα τμήματα τους

«αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο από το χέρι, μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι»

Μπέρτολτ Μπρέχτ

Υ.Γ. Ας μην υποτιμούν οι κύριοι και οι κυρίες του ΟΔΙΠΥ τη νοημοσύνη μας… Αν ο πραγματικός σκοπός της επίσκεψής τους ήταν όντως η διασφάλιση ενός «ασφαλούς νοσοκομείου» ας ξεκινούσαν από το ξεκλείδωμα των αμπαρωμένων εξόδων κινδύνου…!



Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Αναπλ. Γραμματέας





Βρύσαλης Δημήτρης Φραντζέσκος Γιώργος
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *