Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ

 Προς: Διοικητή Πα.Γ.Ν.Η.
                              Δήμο Ηρακλείου
                                  
                        Κοιν:    Εισαγγελία Ηρακλείου
ΜΜΕ

                         

ΘΕΜΑ: «Αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων σκύλων στο ΠΑΓΝΗ»

Παρά τις κατά καιρούς γραπτές και προφορικές επισημάνσεις μας, προς τις διοικήσεις και τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά ποτέ δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά. Το τελευταίο διάστημα, περισσότεροι εργαζόμενοι και ασθενείς πέφτουν θύματα επίθεσης των αδέσποτων ζώων, που ελεύθερα περιφέρονται στους περιβάλλοντες χώρους του νοσοκομείου. 

Κάθε φορά που καταγγέλλεται το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά, τόσο η Διοίκηση όσο και ο Δήμος Ηρακλείου, πετούν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, δεσμεύονται για επίλυση του θέματος, ρίχνοντας ταυτόχρονα ευθύνες και σε εργαζόμενους και επισκέπτες του νοσοκομείου. Δυστυχώς όμως, κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν λαμβάνεται και το πρόβλημα όχι μόνο διαιωνίζεται, αλλά οξύνεται.  

Καθημερινά στο σωματείο μας φθάνουν καταγγελίες και παράπονα εργαζομένων και ασθενών για ενοχλήσεις και επιθέσεις των αδέσποτων ζώων.  

Σας καλούμε να πάρετε άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, να πάψει πλέον το πρόβλημα να είναι «μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ διοίκησης νοσοκομείου και δήμου Ηρακλείου και να επιλυθεί άμεσα και οριστικά. Οι αναβολές δεν είναι πλέον αποδεκτές.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *